Om Spionkamerabutiken

Spionkamerabutiken.se - handla dina spionprylar av någon som bryr sig!

Vad som en gång i tiden började som en hobby har utvecklats till en butik med spionprylar - för entusiaster såväl som de som är nybörjare inom området.

Stort intresse och kunskaper
Vi som håller i Spionkamerabutiken är genuint intresserade av ämnet och följer noggrant med i olika forum för att få senaste nytt och läsa andra entusiasters tester av de senaste och bästa produkterna. Det finns olika typer av tillverkare, allt från stora fabriker som tillverkar allt möjligt inom elektronik, till små specialicerade företag som brinner för sina spionkameror. Vi håller koll på dessa tillverkare och har mycket goda kontaker med många av dem. Det betyder att vi ofta får loss nyheter långt innan de hamnar hos distributörer och andra återförsäljare. Vissa produkter kommer aldrig säljas till en massmarknad, så ibland kan vi ha produkter som ingen annan har eller kommer få.

Fair play
Ni ska inte behöva känna er lurade eller besvikna när ni får en produkt levererad av oss. Ärlighet är viktigt för oss, är det en sämre modell berättar vi det, vad som är sämre och vad man kan köpa som är bättre. Det ska vara ert val, vill ni ha en enkel pryl med låg kostnad, så ska ni få det. Utan att vi låtsas att produkten är bäst i världen. Å andra sidan är vi inte heller rädda för att tala om när en produkt är extremt bra. Sedan får ni förlåta oss att vi ibland skriver lite målande beskrivningar, såsom hur vackra produkterna är och liknande.

En liten not om produkter
Många produkter ser liknande ut, eller är till och med identiska på utsidan. På insidan däremot, tekniken och optiken, kan det skilja sig enormt mycket. Ett exempel är spionkameror i form av bilnycklar: De allra sämsta produkterna har samma hölje som de allra bästa. När du jämför priser och produkter, se till att ta reda på så mycket fakta som möjligt, läs specifikationer noggrant. Vi har som mål att erbjuda bättre produkter fast till samma priser som konkurrenterna.

Demofilmer
Eftersom många produkter kan ha ett identiskt utseende men ändå ge totalt olika resultat i kvalitet har vi valt att börja skapa demofilmer för många av våra produkter. Ha tålamod, det är ett tidskrävande arbete och vi kommer undan för undan fylla på med nya demofilmer.

Vi testar alla produkter vi säljer
När vi tar in en ny produkt i sortimentet nöjer vi oss inte bara att läsa fabriksspecifikationerna. Vi gör noggranna tester och lär oss produkten - vi kan alltså våra spionprylar!

Lagerhållning
Att bara lista en massa produkter som man inte har till försäljning, det är inte snyggt! Ser kanske bra ut, som om det finns många produkter att välja mellan. Och då kan man självklart hålla ett superlågt pris, man kanske inte ens tänker ta in produkten. Nästan att bluffa tycker vi.

Alla våra produkter ska finnas för omedelbar leverans, vem vill vänta två veckor på att få sin produkt? Det kan självklart hända att en produkt tillfälligtvis tar slut i lager, men då är alltid nya exemplar på väg in. Undantag kan finnas, till exempel om en produkt är på väg ut ur sortimentet, eller om en produkt under en period inte tillverkas.

Om vi har produkter som bara finns för beställning, då anges detta tydligt på produktsidan - med information om leveranstid med mera. Du ska lätt kunna se vad som ingår i vårt vanliga lagerhållna utbud, jämfört med vad som är specialbeställningar.

Rea/Extrapriser
Ibland kan man hos vissa onlinebutiker se ett överkryssat superhögt ordinariepris tillsammans med ett mycket lägre kampanjpris. I ett år. Med ett ordinariepris som aldrig existerat. Det är ett fult sätt att sälja - att lura kunden är ingen bra början tycker vi.

Du hittar inga fejkade extrapriser på spionkamerabutiken.se - våra kampanjer är alltid korta, ofta en vecka men absolut inte mer än tre veckor. De ordinariepriserna vi anger är verkligen ordinariepriser - det priset som gällt ett bra tag innan kampanjpriset.

Specialordrar
Ska du köpa in produkter för till exempel en organisation, eller kanske bara ett samköp med några vänner? Vi skapar specialanpassade lösningar för just dina behov - även med produkter vi normalt inte har i vårt sortiment. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Saknar du någon produkt?
Vi har väldigt många inköpskanaler, så är det något du saknar, hör av dig till oss. Om vi väljer att ta in den produkt du söker, då får du 25 procent i rabatt när du sedan köper produkten. Det gäller självklart om vi väljer att ta in den i vårt ordinarie utbud. Om vi bara bestället ett enda exemplar till just dig, då kommer vi överens om pris innan beställning.

Postadress för returer och garantiärenden

Spionkamerabutiken
Box 4271

102 66 Stockholm

E-postadresser

Kundtjänst: kundkontakt@spionkamerabutiken.se
Support och produktfrågor: support@spionkamerabutiken.se

Vi har som mål att alltid svara inom max ett dygn (vardagar). I enstaka fall kan det ta något längre tid beroende på hög belastning eller liknande.

Telefon

08-522 44 995 (Vi har mest tid på förmiddagar.)

Vi vill gärna hjälpa dig och svara på dina frågor. Istället för att ha ett call center som svarar har vi valt att hålla denna service internt. Det medför att när du ringer oss får du prata med någon som verkligen kan produkterna.

Att inte ha ett call center har en nackdel -  vi kan tidvis ha svårt att hinna med att svara i telefonen. Men vi hoppas och tror att det är viktigare att du får svar av en person med kompetens på utbudet.

Säkraste tiden att nå oss på telefon är mellan 09.00 och 12.00 - men även under den tiden händer det att vi har svårt att svara, använd i så fall gärna vårt kontaktformulär..

Hör av dig - vi älskar kundkontakter

 

Spionkamerabutiken ägs av Bildo med organisationsnummer: 68072890413